DENTALNI TURIZAM

Ugradnja implanta švajcarskog kvaliteta po najpovoljnijim cenama u Evropi i to za samo 72 sata!


Provedite nekoliko nezaboravnih dana u Beogradu, gradu bogate kulturne baštine, ukusne hrane, gostoprimljivih i srdačnih ljudi i najboljih klubskih zabava.

Nudimo vam kompletnu uslugu stomatoloških tretmana u kombinaciji sa turističkom i kulturno-istorijskom ponudom našeg grada. Vaše je samo da nas pozovete. U roku od samo nekoliko dana pronaći ćemo najbolje rešenje za vas.

 

 

Sa nama dobijate kompletnu uslugu!

 

Kada stignete u Beograd, član našeg tima će vas dočekati na aerodromu ili na autobuskoj stanici i pružiti udobnu vožnju do hotelskog smeštaja koji se nalazi u centru grada. Nakon što se odmorite od puta odvešće vas do ordinacije u kojoj rade stručni stomatolozi i naš tim lekara specijalista. Sve vreme vašeg boravka, naš tim je uz vas, uvek na raspolaganju.Pored obezbeđene vožnje na relaciji hotel – ordinacija, dok traje stomatološki tretman, nudimo vam mogućnost razgledanja znamenitosti Beograda.

O specijalnom režimu ishrane, dok traje stomatološki tretman, brinemo mi.

Dijagnostika, lečenje kao i sve ostale stomatološke usluge sprovode se u savremeno opremljenoj ordinaciji. Koristimo i primenjujemo isključivo najnovije generacije materijala i pomagala kao i tehnike koje omogućavaju precizan i funkcionalan rad. Sve intervencije su u skladu sa normama EU.

 

Procedura je veoma jednostavna, a konsultacije potpuno besplatne.


Potrebno je da popunite kontakt formu, gde ćete pored svojih osnovnih podataka opisati problem koji želite da rešite i priložiti digitalni snimak gornje i donje vilice (ortopan). Naš tim stručnjaka će pronaći najbolje rešenje vašeg problema i u roku od 48h, bićete kontaktirani. U skladu sa vašim rasporedom i aktivnostima, dogovorićemo termin i trajanje intervencije.


Naš tim, pored brze i kvalitetne dentalne usluge, u mogućnosti je da vam organizuje :

 

  • smeštaj
  • transport od aerodrome do hotela
  • uslugu prevoza tokom čitavog boravka u našem gradu

Vratite osmeh na lice, brzo, lako i povoljno, uz IHDEDENTAL!

 

 

 

GRAN EXITO D.O.O.

IHDEDENTAL Exclusive Distributor for Serbia, Bosnia & Hercegovina and Macedonia

 

Address: Juzni bulevar 1a, Belgrade
Phone: +381 11 344 05 05 
             +381 11 770 15 15

 

Web: www.ihdedentalserbia.com

 

Email: ihdedental.serbia@gmail.com